Jag tror på skaparen, därför kan jag skapa!

 
Ska man köpa in material för flera hundra eller flera tusen kronor? Nej, det behövs inte! Och nej, billigt behöver absolut inte vara sämre, men det behöver inte heller alltid vara bra...men man bör kunna vara en aning påhittig och idérik ibland tycker jag. Så, jag ville aktivera barnen med rytmik, men avdelningen jag var på ägde inga maracas, så jag beslutade med att vara lite skapande av mig och fantasirikt göra mina egna.

 

Toalettrullar kanske någon tänker? Återigen nej! Toalettrullar är inte snålt! Vill också tillägga att de är faktiskt rätt så tåliga beroende på hur ofta de används såklart, men de jag har gjort har hållt ett bra tag, sedan beror det också på hur mycket energi du lägger ner på att göra dem "bra". 

Och nu mina damer och herrar! Toalettrullar! Färger, glitter, lim och ett glatt humör!

Så här går du till väga:

1. Du börjar med att mäta runt den toarullen du tänkt påbörja (använd inte samma som mått, alla toarullar har inte samma storlek eller form, även om det inte skiljer så mycket) Klipp ut dessa cirklar.
 
 

2. Placera sedan cirklarna som ett vardera "lock" på båda sidor! Glöm inte, och jag repeterar GLÖM INTE lägg i något som skramlar, jag skulle föreslå ris eller makaroner, det är enklast. Pärlor går också an, men ifall den skulle gå sönder är risken att ett av de yngre barnen får i sig dessa pärlor, alla barn ska kunna få delta, även de mindre barnen!

3. När du gjort detta, klistra då fast "locken", jag skulle föreslå redigt med genomskilnlig tejp, limmet håller dessvärre inte och är en aning knepig att få på.

4. Nu är det bara att börja skapa med färger, former...fantasin sätter bara dina gränser!
 
Resultatet! 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo