Förskoleyrket i ett nötskal!

Krävs att ha: TÅLAMOD, TÅLAMOD...OCH TÅLAMOD.

 

 
 

Oskar ber sin fröken hjälpa honom att ta på sig sina stövlar innan han ska gå ut. De är jättebesvärliga att ta på sig och fröken måste verkligen göra världens ansträngning för att utföra uppdraget. När stövlarna äntligen är på säger Oskar: "De sitter på fel fot!" Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Oskar säger, stövlarna sitter faktiskt fel. Hon drar som en dåre i 3 minuter för att ta av dem och börjar om från början med en superansträngning för att sätta på dem igen. Då Säger Oskar: "Det är inte mina stövlar!

 

Fröken andas djupt och lägger locket på känslorna för att inte skada lilla Oskar som tittar på henne med fiskblick. "Ok, säger hon, vi tar av dem" Och sätter igång med samma träning som tidigare. "Varför sa du inte tidigare, säger hon när hon är klar" Oskar svarar då: "Det är inte mina stövlar, det är brorsans, men mamma vill att jag ska ha dem"

 

Fröken börjar gråta med mycket behärskat, fast bestämt sätter hon på stövlarna för en tredje gång. Sedan lyfter hon upp Oskar, sätter på honom jacka, mössa och halsduk och frågar: "Var är dina vantar?" "Jag la dem i stövlarna!" 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo